fredag den 10. september 2010

"Peter, jeg checker dig ud af løbet..."

..."ved næste depot hvis du ikke spænder hjelmen og kommer i sving." Sådan cirka faldt orderne godt 2timer inde på dagens etape. Forinden var forsøgt med de søde toner a la "Godt gået Peter, du ser stærk ud, bliv ved", "Ser godt ud, kun 400hm igen til dagens første bjerg er i bogen". Ligeledes de lidt latterlige, men vigtige for Peter :-) "Du udgår ikke 1½ etape før mål og misser Transalpine Finisher t-shirt som du kan vise frem derhjemme", "hvad med næste morgenmøde hvor alle dine kollegaer sidder" etc...men lige lidt hjalp det. Peter havde nas i knæhasen og ville ud af løbet, men sagde det bare ikke direkte til mig. Benny og Henrik løb forbi og til Henrik faldt orderne, så lidt efter da de var væk og Peter kom nedtrykt op faldt bloggens overskrift. Det virkede! Vi skulle til andet depot sammen for at jeg kunne få lov at fortsætte alene, men da vi kom over toppen kom Peter ud af den negativ tankegang og fik fart på nedad(forbi Benny og Henrik) og i en fin tid til depot. Vi skulle selvfølgelig videre sammen og derfra var det fra helvede til himmel. Næste 700hm blev taget i super tempo og de fantastiske views fra ruten blev nydt. Det smukkeste af dolomiterne blev gennemløbet og i en tid omkring 7timer nåede vi Niederdorf. Helt oppe og køre for nu var den der. En fuld marathon distance var løbet med 2000hm. Fedt!

Der var en fantastisk stemning på den sidste del af ruten på alle hold for nu var en af kongeetaperne så godt som overstået, og i morgen mangler kun 33km og 1200hm - så alle hold havde en følelse af 'vi klare det her syge løb - kun en dag igen...'

Efter gårdsdagen smertefulde etape og vores mentale nedtur med krisestemning til aften var vi noget nervøse for dagens udfald.

Taktikken for dagen var at vinde tid i starten så vi kunne tage den lidt roligere på op- og nedløbene som smerter os godt efterhånden(Peter opad og jeg nedad). Derfor hurtigt til første depot godt oppe i dalen efter 12km og med 350hm(nåede vi efter 1.15). Derefter ventede 850hm til Forcella Sorra Forno i 2380m og 4km nedløb til 1493 og andet depot. Derefter 700hm op og afslutende 1000hm nedløb til sidste depot.

Tak til Tikkanen for hans kommentar på bloggen, for den blev brugt meget i dag; 'Pain is temporary, Glory is forever! - ATTACK'

I morgen venter så sidste etape i de super smukke Dolomitter, og så er vi sgu færdige!

Ingen kommentarer: