torsdag den 24. juni 2010

Så går turen til Mont Blanc Cross & Marathon

I morgen kl. 09.15 letter vores fly fra Kastrup med kurs mod Geneve - vi skal til Charmonix og Mont Blanc Cross og Marathon! Et delmål vi har glædet os til længe, men også et mål som vi har "set lidt forbi", idet fokus har ligget 77 dage ude i fremtiden, hvor starten går på hovedmålet Transalpine-Run. Det er svært at forklare, hvordan vi tænker om løbet. Det er en opgave så stor, krævende og uoverskuelig opgave, at hvis årets helt store mål var at løbe Mont Blanc Marathon, så ville vi på nuværende tidspunkt være meget nervøse og fokuserede på den foreliggende opgave. Jeg tror bare ikke vi har indset dette endnu, da fokus, som sagt ligger længere ude i fremtiden - Mont Blanc Marathon er jo "bare" en lang træningstur med lidt bakker... Vi bliver nok noget klogere :).


Lørdag kl. 8.30 går starten til første udfordring - Mont Blanc Cross. 23 km bjergløb med start i Charmonix i 1036 meters højde, og mål i Planpraz i 2016 meters højde. Ruten byder på lækre 1454 højdemeter.


Søndagens maraton (42,2 km) starter kl. 7, og løbes på samme rute som Cross'en, bare med en bjergtop mere halvejs. Start og mål ligger samme sted, og det giver ruten 2511 højdemeter!


Vi vil så vidt det er muligt opdatere bloggen her, både efter hvert løb, men også direkte ude fra ruten. Så kig jævnligt forbi, og se hvordan det går Team Salomon/loberen.dk - to blegfede gutter fra flade Danevang, der helst løber uden om bakkerne herhjemme... :)

Læs mere om løbet her, hvor du også kan finde resultater efter løbet:

http://www.montblancmarathon.net/

Og så lige en visuel godbid der flot beskriver løbet:Kufferten er pakket, og vi glæder os til at komme igang, og til at se hvor høje de bjerge egentlig er!

Ingen kommentarer: