lørdag den 12. juni 2010

Medvind over Broen

Da min bror Martin fyldte 40 år, gav min kæreste, min mor og jeg ham et startnummer til Broløbet, i den forhåbning at han ville ændre lidt på sin livsstil, spise lidt sundere og få løbet nogle ture. Og man må sige han har taget gaven til sig, og har gjort noget seriøst ved det. Han har ændret meget på sine vaner, spiser nu sundere, har tabt en masse kilo, og er minsandten blevet glad for at løbe... Super godt gået!

I dag var så dagen, hvor han skulle indløse gevinsten af den hårde træning det sidste halve år; vi skulle sammen løbe Broløbet - Martins første halvmaraton nogensinde. 21,1 km fra Kastrup Strandpark, over Øresundsbroen, med mål i Ribersborgsområdet i Malmø. Målet for Martin var, at komme under 2 timer, men meget gerne så tæt på 1.53 som muligt. Men løbet gik over al forventning. Kilometrerne fløj nærmest afsted, i samme fart som den rare medvind vi havde i ryggen hele vejen over broen.

Martin i fin stil over Broen

Vi krydsede målstregen i den flotte debut-tid på 1.48.40 - altså knap 5 min. hurtigere end det ambitiøse mål, som Martin næsten ikke havde turde fortælle mig om. Det var virkelig sejt løbet!

Stolt og tilfreds i mål

For mig var det en super gang træning, idet det bliver kombineret med knap 2 timers bakketræning i Det Danske Schweiz og Geels Skov igår, og ca. det samme i morgen i Rude Skov. Og så står den ellers på lidt nedtrapning frem imod Mont Blanc Marathon om 14 dage.

Brothers in arms

Tillykke til Martin med den store præstation og den ny livsstil! Er sgu lidt stolt af ham... :)

Ingen kommentarer: