søndag den 27. juni 2010

I mål!

Efter 7timer og 6min kom vi godt i mål 1000hm over Chamonix. En fantastisk dag hvor vi var overraskende godt løbende efter løbet igår. Mere senere...

3 kommentarer:

carsten sagde ...

Hej Transalpinerunners
I har i et tidligere indlæg skrevet generelt om skovalg til trail running. Nu kunne det være rigtig interessant at høre om jeres valg af sko til nogle konkrete løb. Hvad løb i fx med under løbene i Chamonix? Og var det samme skovalg til Extreme Marathon'et for en måned side eller skulle man her tage specielle krav som vandpassager med i valget af sko.
På forhånd tak.
Carsten

Peter sagde ...

Hej Carsten.

Fedt at du læser lidt med på bloggen!

For mit eget vedkommende løb jeg lørdagens 23 km Cross i Speedcross 2. Suverænt skovalg til det terræn. Det var også den jeg løb eXtreme Maraton i. Desværre er den lige et ½ nummer for kort når jeg når ud omkring 25 km, og det er ikke specielt rart på nedløbene... Fik også nogle grumme negle ved eXtreme Maraton. Derfor valgte jeg at løbe søndagens maraton i Nike Structure 13. Absolut ikke nogen god sko i terræn, men den var en smule større i størrelsen, er god stabil og behagelig at løbe i. Til gengæld er den for blød og bred til når terrænet er hårdt, som det var i Chamonix. Men det gik okay.

Hvad jeg løber i til Transalpine-Run er slet ikke sikkert endnu. Nok lidt forskelligt, som Speedcross 2, XT-Wings 2 og XA Pro 3D 5.

Steffen løb begge dage i S-Lab XT-Wings 2, hvilket fungerede super godt for ham. Den er lidt for blød i hælkappen til mig. Så når turene kommer over 2 timer bliver jeg ret øm i ankel og underben. Men ellers en fed sko!

carsten sagde ...

Tak for det detaljerede svar. Jeg løber også mine asfalt ture i Nike Structure. Jeg løb Strandpukkelløbet i mine X-Talon og det gik lige, men jeg vil nok ikke kunne løbe over 15 km i dem. Så derfor er jeg på udkig efter en terrænsko til lidt længere ture. Det lyder som om jeg skal kigge lidt mere på Speedcross 2.