onsdag den 5. maj 2010

Optapening af forfoden

Jeg har det sidste stykke tid døjet med ondt i forfoden under løb. Dette skyldes, at jeg har en mild grad af forfodsnedfald, hvilket vil sige at knoglerne i forfoden er sunket en smule, så den fleksible forfodsbue er næsten ikke eksisterende. Ømheden mærkes især når vi træner i bakker, hvor belastningen konstant ligger på forfoden.

Dette fortalte jeg her til morgen over en kop kaffe til Simon fra Klinik, som selvfølgelig lige kunne trække et fint lille trick frem:Det kan være lidt svært at se på filmen, men tapen lægges omvendt, så den klæbende side vender væk fra huden. Derved kan tapen nemt tages af og på efter behov, men bliver samtidig siddende idet forfoden udvider sig i bredden så snart der lægges vægt på foden. Ideen er så, at forfoden bliver begrænset i at flade ud, så forfodsknoglerne ikke bliver blottet i samme grad.

Det bliver spændende at afprøve i aften når træningen står på bakketræning!

I næste uge skal Simon til at udforme et par nye SuperSole indlæg til mig, da de gamle er ved at være godt trætte. Her vil vi afprøve en ny type sål, som Simon har store forventninger til...

Ingen kommentarer: