tirsdag den 27. april 2010

Back on track

Selvom bloggen har været stille de sidste par uger, så er det ikke ensbetydende med at træningen har ligget stille - tværtimod! Det går støt og roligt fremad. Turene er blevet længere og længere, i takt med at vejret er blevet bedre og bedre. Formen er så småt ved at nå et godt niveau inden første store udfordring for mit vedkommende; eXtrem Maraton i Silkeborg d. 29. og 30. maj, hvor jeg skal løbe den lange distance på 70 km med min fætter Martin.

Orienteringsløb er absolut ikke min stærke side, så både kort og kompas er blevet luftet nogle gange på de sidste træninger. Og jeg håber virkelig, at Martin er bedre til at finde vej end mig... Men hvad vi ikke har i hovedet, må vi jo så have i benene! Jeg selv stiller op som total grønskolling, med et mål om at få en fed weekend med en masse gode hårde terrænkilometer i benene - og så er det jo super træning til Alperne, selvom det nok bliver lidt hårdere terræn!
Steffen er også på rette spor igen efter hans skade i hælen. Han er ikke skaden fuldstændig kvit, men han kan så småt løbetræne på den igen. Mod alt forventning stillede Steffen alligevel op ved Paris Marathon d. 11. april. Han stillede op med et mål om at prøve hælen lidt af, for at få et realistisk billede af hvad status egentlig var, og så udgå omkring halvvejs. Det gik over al forventning! Steffen løb ikke mindre end 27 af de 42,2   km! Og mindst lige så vigtigt, så var foden okay dagene derpå...Gode tegn for den fremtidige træning!


I søndags var der derfor omsider fælles træning igen, efter en lang periode med soloture. Vi løb den for nyligt anlagte MTB-rute på 20 km i St. Dyrehave igennem. Super lækkert og afvekslende spor, der stadig fremstår meget jomfrueligt. Slet ikke så opkørt og knoldet som sporene i Rude Skov og Hareskoven. Der er ikke så mange højdemeter (ca. 150 hm), men til gengæld er det ret snørklet og teknisk, så rytmen hele tiden bliver brudt. Fedt spor der sagtens kan anbefales.Se mere om ruten her:

http://www.skovognatur.dk/Ud/Aktiv/Mountainbike/MountainbikeiStDyrehave.htm

Og download ruten her til dit GPS-ur:

http://mtbtracks.dk/sjaelland/271-store-dyrehave.html

Ingen kommentarer: