tirsdag den 8. december 2009

Vi skal løbe GORE-TEX® Transalpine Run 2010!

Hvad er GORE-TEX® Transalpine-Run 2010?
GORE-TEX® Transalpine-Run regnes for et af verdens aller hårdeste etapeløb. Det er et ottedages etapeløb på ca. 305 km på tværs af Alperne, fra Tyskland, gennem Østrig til Italien. Hver af de otte etaper er henlagt til Alpernes krævende terræn, hvor løberne hver dag bliver udfordret både fysisk og psykisk på stenede stier og stejle stigninger. Etaperne bliver i 2010 i gennemsnit 38 km, varierende fra 30 til 47 km med mellem 1034 og 2130 højdemeter (både op og ned). På nedenstående rutekortet kan du få et indtryk af løbet:Løbet bliver løbet i par af to løbere, der følges ad på den opmærkede rute fra by til by, ikke udenom men over bjergene.

Korte fakta om løbet:
  • 3 lande (Tyskland, Østrig og Italien)
  • 8 etaper
  • 305 km
  • 13.500 højdemeter. 
Se video om løbet her (husk at skrue lidt op for musikken):Mission impossible?
Det bliver helt sikkert en stor udfordring, men det er jo også derfor vi drages af dette løb!  Men selvfølgelig er det muligt med målrettet træning at blive i stand til at gennemføre – det er vi overbevist om!

Hvad er ambitionerne?
Vi er jo ikke just født i bjergrige områder, så løb i bjerge er ikke ligefrem hverdagskost for os to løbere der helst løber udenom bakkerne… Vi har ingen ambitioner om at gøre os gældende blandt de førende i dette løb. Vores ambitioner er helt klart at gennemføre i en hæderlig tid og forfatning – og så at få en kæmpe oplevelse ud af det!


Men hvorfor?
For et år siden vendte en ven hjem fra en fantastisk tur i Alperne. Han havde løbet GORE-TEX® Transalpine Run 2008 med sin gode kammerat. Han var fuldstændig ekstatisk over løbet, og kunne fortælle en masse fede historier og vise de flotteste billeder fra betagende bjergscenarier! Vi var med det samme solgt, men ville ikke rigtig sige det til hinanden. Lidt ligesom den første skolekærlighed. For måske var det lidt for vildt, og lidt for ambitiøst, men det kunne jo alligevel være en rigtig fed oplevelse, og en udfordring der ville være til at tage at føle på!

Et år er gået, og løbet har cirkuleret i hovederne på os. Vi har omsider fået overbevist hinanden om, at i år 2010 skal det være os der krydser Alperne til fods! Vi skal løbe GORE-TEX® Transalpine-Run 2010!

Læs selv meget mere på www.transalpine-run.com.

Ingen kommentarer: